Logo
Ispiši ovu stranicu

Mladost Izviđača CO očitala rukometnu lekciju Borcu u Banjoj Luci

Mladost Izviđača CO očitala rukometnu lekciju Borcu u Banjoj Luci

Rukometaši Izviđača CO plasirali su se na završni turnir Kupa BiH, nakon što su danas u Boriku očitali rukometnu lekciju igračima Borca m:tel, koje je s klupe predvodio legendarni Veselin Vujović.

Rukometaši Borca su bolje otvorili susret i u 6' utakmice imali prednost od (4:2), pa minutu kasnije i (5:3). U 8' susreta mladi "Skauti" serijom (3:0) dolaze do minimalnog vodstva, koje održavaju sve do sredine poluvremena. Nakon toga nastupa izvrsna igra izabranika Tonija Čoline, a "Skauti" u 25' utakmice dolaze do velikih (19:13), što prisiljava domaće da rano potroše i drugu minutu predaha na utakmici.

Do poluvremena se ponovno vodila izjednačena igra, a na odmor se otišlo rezultatom (22:16) za Izviđač CO. Miloš Kos je bio izvrstan u redovima "Skauta" te je postigao šest pogodaka u prvom dijelu, a na vratima Izviđača izvrstan je bio dvojac Mandić-Grbavac.

Borac m:tel je nešto bolje otvorio drugi dio utakmice, a gosti iz Ljubuškog su ostali gotovo deset minuta bez gola te je semafor pokazivao samo 22:20 za Izviđač CO. Nakon toga ponovno dobra igra Izviđača i u 47' utakmice "Skauti" ponovno imaju plus pet (27:22).

U 54' utakmice domaći dolaze na zaostatak od dva gola, bilo je (31:29) za goste iz Ljubuškog, ali to je bilo sve od Borca u ovoj utakmici. Završilo je 34:30 za mladu momčad iz Ljubuškog.

Izviđač CO su do pobjede vodili Miloš Kos s devet, Milan Vukšić sa sedam te Stjepan Jozinović sa šest postignutih pogodaka. Na drugoj strani u redovima Borca najučinkovitiji su bili Saša Puljizović s pet dok su Slavuljica i Vučićević dodali po četiri pogotka.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 22 Travanj 2021 07:50
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!