Logo
Ispiši ovu stranicu

Rukometašice Izviđača CO stigle do prve proljetne pobjede

Rukometašice Izviđača CO stigle do prve proljetne pobjede

Rukometašice Izviđača CO došle su do prve proljetne pobjede u Premijer ligi za žene.

Na gostovanju u Mostaru "Skautice" su slavile protiv Katarine rezultatom 31:28, poluvrijeme 19:14 za rukometašice iz Ljubuškog.

Prvih petnaest minuta utakmice proteklo je u izjednačenoj igri te je rezultat glasio 6:6. U 22' minuti bilo je 11:10 za rukometašice Izviđača, a u posljednjih devet minuta prvog dijela gošće iz Ljubuškog prave značajnu razliku za končanih 19:14 za Ljubušanke.

Drugi dio bolje otvaraju "Skautice" te u 39' utakmice semafor pokazuje nedostižnih 24:16 za gošće.

Nakon toga mnogo bolja igra domaćih rukometašica, koje u pedesetoj minuti susreta dolaze do minimalnog zaostatka na utkmici, a na semaforu je stajalo 25:26 za Izviđač CO. Domaće su još jednom priprijetile pri rezultatu 26:27 za Izviđača i to je bilo sve od Mostarki u ovom susretu.

Rukometašice Izviđača CO u posljednjih šest minuta utakmice nisu dopustile iznenađenje, te su uspješno privele utakmicu kraju, za konačnih 31:28 za izabranice Josipe Tomić.

Kod Izviđača CO izvrsna je bila Matea Nosić koja je postigla čak trinaest pogodaka, a mlada sedamnaestogodišnja Marija Brkić bila je precizna osam puta. Ana Petrović je dodala šest, Katarina Prskalo dva, a po jedna gol su postigle Grbavac i Stamatović.

Kod Katarine bolja od ostali bila je Cipetić s osam golova, a po četiri su postigle Milanović, Lerič i Teskerdžić.

Poslijednja izmjena danaSubota, 03 Travanj 2021 21:27
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!