Logo
Ispiši ovu stranicu

Predstavljen novi izbornik i novi stožer rukometaša BiH

Predstavljen novi izbornik i novi stožer rukometaša BiH

Novi izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan danas se obratio javnosti i predstavio svoj plan i program rada te ljude koji će činiti njegov stožer.

"Gledao sam i puno tih utakmica, ne samo u ovim kvalifikacijama. Vrlo malo vremena nam ostaje za pripreme. Moramo porazgovarati na planu igre, odgovornostma u igri, podijeliti uloge između svih igrača. Imamo problema sa odazivom ponajboljih igrača. Marko Panić je odsutan zbog trudnoće svoje žene. Žao mi je što ga nema, jer igra sjajnu sezonu. Imamo problem sa Ivanom Karačićem, jer je Izrael zatvorio granice, pa ćemo čekati. Vjerujem da ćemo se uspješno pripremati za reprezentaciju Austrije. Oni su igrali Svjetsko prvenstvo slabije, nego Euro ranije. Imaju sličnu okosnicu ekipu sada. Dobro sam ih azanalizirao dosad, ali imamo još vremena. Imaju nekoliko povratnika u reprezentaciju, kao što je Janko Božović. Reprezentacija nam je poznata, sve u svemu bit ćemo spremni", rekao je Obrvan.

Plan priprema?

"Danas je prvi treninga, nećemo biti svi tu, jer neki nisu stigli. Do četvrtka smo ovdje u Hillsu, u petak ujutro putujemo za Bugojno. Tamo ćemo imati dva treninga i u nedjelju utakmicu. Radit će se sigurno na taktičkim zamislima, nekakvim rezervnim opcijama. Nedostatak Panića nam remeti mnogo. Ako Karačić ne dođe i to je problem. Morat ćemo razmotriti sve opcije. Ove pripreme nisu fizičkog karaktera, niti ih možete kondicijski pripremiti", zaključio je novi izbornik BiH.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 08 Ožujak 2021 13:29
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!