Logo
Ispiši ovu stranicu

Kaleb: Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog, ali reći ću to...

Kaleb:  Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog, ali reći ću to...

Hrvatska rukometna reprezentacija je u prvom kolu drugog dijela natjecanja po skupinama SP-a u Egiptu bez većih problema pobijedila reprezentaciju Bahreina 28:18 i tako je napravila dodatan korak k plasmanu u četvrtfinale.

Nikša Kaleb, bivši reprezentativac i stručni suradnik RTL-a, sukomentator je utakmice Hrvatska - Bahrein kojom je započeo drugi krug Svjetskog prvenstva.

U jednom napadu pri kraju prvog poluvremena lopta je stigla do Davida Mandića, a krilni igrač je sigurno realizirao šansu. Kaleb je iskoristio tu šansu da prokomentira njegov stav prema vlastitom statusu u reprezentaciji na ovom turniru.

"Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog i Zagreba, ali reći ću to. Mandić je bio malo tužan i ljut nakon prvog kruga, nije bio zadovoljan svojom ulogom. Poručio bih mu da se ugleda na Gorana Šprema koji nije odigrao ni minute u Portugalu. Svaku utakmicu je bio na tribini i analizirao je kako se suparnički golmani kreću i brane, pa je onda meni prenosio ta znanja. Na taj način je bio bitan član reprezentacije čak i kada nije igrao", prenio je Index Kalebovu izjavu.

Mandić je na ovom Svjetskom prvenstvu igrao manje nego prije. Červar ga uglavnom stavlja u obranu, dok ga u napadu nismo imali prilike često gledati.

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 21 Siječanj 2021 21:40
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!