Logo
Ispiši ovu stranicu

Ekskluzivno: Červar pozvao još jednog rukometaša iz Ljubuškog za drugi krug natjecanja na SP

Ekskluzivno: Červar pozvao još jednog rukometaša iz Ljubuškog za drugi krug natjecanja na SP

Hrvatske rukometaše večeras (18 sati) u Aleksandriji očekuje dvoboj protiv reprezentacije Katara za prvo mjesto u skupini C prve faze 27. Svjetskog prvenstva u kojoj su ulog važna dva boda za sljedeći krug natjecanja po skupinama.

Lino je uoči utakimice protiv Katra napravio treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu. U zapisnik ulazi vratar Marin Šego umjesto Mate Šunjića, a kako doznajemo od izvora bliskog HRS-u Červar se polako priprema za drugi krug natjecanja pa iz Zagreba ekspresno dolazi još jedno pojačanje.

Naime, za drugi krug natjecanja Lino je pozvao Mateja Hrstića iz PPD Zagreba, a bivši igrač Izviđača iz Ljubuškog pojačati će konkurenciju u vanjskoj liniji "kauboja".

Matej je jučer obavio potrebna testiranja na koronavirusu Zagrebu, a već danas se zrakopolovom uputio u Egipat gdje će se pridružiti hrvatskoj ekspediciji na SP.

U drugom krugu SP u Egiptu, skupina u kojoj je Hrvatska, križa se sa skupinom "D" u kojoj su siguran prolaz osigurali Danska i Argentina, a susret Konga i Bahreina odredite će trećeg protivnika Hrvatske u drugom krugu SP.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!