Logo
Ispiši ovu stranicu

Trener Ljubuškog Damir Vučić preuzeo RNK Split

Trener Ljubuškog Damir Vučić preuzeo RNK Split

Damir Vučić novi je trener RNK Splita. Nakon što su se „crveni” rastali s dosadašnjim strategom Ivanom Tomičićem, klub s Parka mladeži potvrdio je kako će na klupu sjesti 51-godišnji Vučić.

S momčadi Neretvanca zauzeo je Vučić četvrto mjesto u Trećoj HNL Jug u sezoni 2016/17. S Ljubuškim (tada se klub zvao Bigeste) ušao je 2011. godine u Drugu ligu Federacije BiH Jug, a sa Slogom iz Ljubuškog je osvojio Drugu ligu FBiH Jug 2015. godine, kao i lani s Ljubuškim. Radio je i u kuvajtskom Arabi SC-u. Kao igrač nastupao je u Veležu, Neretvi, Dubravi, Orijentu i Ljubuškom, piše slobodnadalmacija.hr.

Prvi trening s momčadi Vučić bi trebao odraditi sutra. Poslije šest odigranih susreta Split je na dnu ljestvice Treće NL Jug sa samo tri osvojena boda. U idućem kolu za desetak dana Split će s novim trenerom na kormilu ugostiti Zmaj iz Makarske.

– Zadovoljstvo mi je preuzeti klub kao što je RNK Split, čak i u ovim izazovnim vremenima. Svojim angažmanom učinit ću sve kako bi postigao ono što se od mene očekuje – poručio je Vučić za facebook stranicu kluba.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!