Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrvati zakucali Francuze na dno ljestvice!

Hrvati zakucali Francuze na dno ljestvice!

Hrvatska je prvi put u povijesti pobijedila Francusku. Završilo je 1:0 u Parizu u četvrtom kolu Lige nacija i sada je Hrvatska pred velikom prilikom da se plasira među četiri najbolje momčadi Lige nacija.

Francuska više nikako ne može do prvog mjesta i morat će se boriti za ostanak u elitnoj skupini novog UEFA-inog natjecanja.

Francuski L’Equipe piše da je njihova reprezentacija ostala bez daha. “Francuska je izgubila od Hrvatske i ispala je iz utrke za Final Four”, stoji u naslovu tiražne francuske tiskovine.

Le Figaro: Modrić je savršeno usmjeravao napade Hrvatske

Le Figaro se naklonio hrvatskom kapetanu Luki Modriću, koji je u petoj minuti zabio iz penala za konačnu pobjedu. “Sa svojih gotovo 37 godina još uvijek ima toliko utjecaja, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Hrvatski kapetan i dalje je bio sveprisutan od početka do kraja te vodio vezni red, savršeno usmjeravajući napade Hrvatske. Osim toga, on je taj koji je zabio jedini gol na utakmici, koji je Mike Maignan zamalo obranio.”

Isti je medij proglasio Kyliana Mbappéa najgorim igračem utakmice. RMC Sport izašao je s naslovom “Fijasko za Bluese. Izbačeni su iz utrke za Final Four Lige nacija.” Tekst se potom nastavlja: “Pobijeđeni smo penalom Luke Modrića. Francuska završava vrlo težak lipanj u Ligi nacija. Deschampsova reprezentacija više ne može osvojiti prvo mjesto u skupini.”

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!