Logo
Ispiši ovu stranicu

Nestvarna pobjeda Neretve u Ljubuškom

Nestvarna pobjeda Neretve u Ljubuškom

Nakon minimalnog poraza na pripremnoj premijeri protiv Splita (0:1) nogometaši metkovskog trećeligaši gostovali su u Ljubuškom kod istoimenog BiH drugoligaša i upisali uvjerljivu pobjedu.

Rastrčani i raspucani bili su učenici trenera Marija Svaguše i već nakon prvih 15 minuta igre na igralištu Babovac tri puta su tresli mrežu domaćeg vratara. Do odlaska na veliki odmor plavo bijeli s Neretve još dva puta su poentirali, da bi u nastavku dobru, kombinatornu i efikasnu igru zaključili s novih šest pogodaka za konačnih, pomalo nestvarnih 0:11.

Sigurno da ovih 0:11 (0:5) nije dobro leglo domaćim nogometašima i njihovu treneru Damiru Vučiću, inače bivšem igraču Neretve. Strijelci za momčad s igrališta Iza Vage bili su Katavić i Bubalo po 3, Buhač 2, te Zovko, Miličević i I. Raguž po 1.

Naravno, da je novi strateg Metkovaca Svaguša zadovoljan kako visokom pobjedom, tako i prikazanom igrom, prije svega zalaganjem i odnosom svakog igrača prema postavljenim zadaćama. Međutim, nema neke euforije, niti posebnog uzdizanja, slijedi nastavak napornog pripremnog rada, a u subotu je novi, treći test. Neretva će odmjeriti snage s Uranijom u Baškoj Vodi.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!