Logo
Ispiši ovu stranicu

Završena Sveučilišna malonogometna liga: Pobjednici ekipa FPMOZ-a

Završena Sveučilišna malonogometna liga: Pobjednici ekipa FPMOZ-a

Jučer se odigralo finale ovogodišnje Sveučilišne malonogometne lige. Kao i svake godine do sada Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizirao je Sveučilišnu malonogometnu ligu, a pobjednik je ekipa FPMOZ-a. Drugoplasirana je ekipa Filozofskog fakulteta, a broncu je osvojila ekipa FSRE-a.

2-mjesto.jpg

Za broncu su se borili FSRE i APTF. Već na poluvremenu FSRE je vodio 2:0 golovima Gabrića i Grubešića. APTF je cijelo drugo poluvrijeme probao s 5 igrača u polju, ali siguran na vratima FSRE-a je Kristijan Anić koji je ostavio mrežu netaknutom i FSRE osvaja 3. mjesto.

3-mjesto.jpg

Nakon utakmice za 3. mjesto na red je došlo veliko finale Sveučilišne malonogometne lige. Filozofi su bili oslabljeni ne igranjem Antonija Banožića zbog crvenog kartona koji je zaradio u polufinalu, dok je FPMOZ-u zbog ozljede falio njihov prvi strijelac Ivan Ljubić. Sredinom prvog poluvremena Ivan Perić prekrasnim pogotkom dovodi filozofe u vodstvo. No FPMOZ se nije predavao i do kraja poluvremena pogotkom Ivana Bondže izjednačuju na 1-1. Iako su u drugom poluvremenu mreže mirovale bilo je jako puno prilika s obje strane, međutim izvrsni su bili golmani Marko Brajko i Dražen Petrović. Utakmica je završila rezultatom 1-1, te se pobjednik odlučio izvođenjem penala. Nakon serije od 3 udarca rezultat je 2-2 i počelo je raspucavanje. Nakon 3 kruga raspucavanje rezultat je 5-5, sigurni su i Petrušić (FF) i Bondža (FPMOZ). U 4. krugu raspucavanje Bondža još jednom sigurno pogađa, dok Petrušić pogađa stativu i loptu s crte brani golman Petrović. Konačni rezultat je 5-6 za FPMOZ i slavlje je počelo.

„Nakon odigrane grupne faze i četvrfinala u igri za najbolju ekipu na Sveučilištu su ostale četiri ekipe. APTF i FSRE su nakon grupne faze i osvajanja prvog mjesta u svojim skupinama osigurale svoje mjesto u polufinalu, a u četvrfinalu do pobjeda su došli FPMOZ i Filozofski fakultet i tako se pridružili APTF-u i FSRE-u u polufinalu. Nakon tijesnog polufinala, u finale odlaze najbolje ekipe. Ovim putem čestitam ekipi FPMOZ-a na osvojenom prvom mjestu“ izjavljiva koordinator za sport Studentskog zbora Nikola Škobić.

Konačni poredak SML 2021.
1. mjesto: FAKULTET PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKIH I ODGOJNIH ZNANOSTI
2. mjesto: FILOZOFSKI FAKULTET
3. mjesto: FAKULTET STROJARSTVA, RAČUNARSTVA I ELEKTROTEHNIKE

NAJBOLJI POJEDINCI LIGE:

Najbolji igrač: Ivan Bondža (FPMOZ)
Najbolji strijelac: Luka Pehar (APTF)
Najbolji golman: Marko Brajko (Filozofski fakultet)

Čestitke FPMOZ-u na osvajanju 1. mjesta. Također čestitke i svim ostalim osvajačima medalja.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!