Logo
Ispiši ovu stranicu

Bivši vratar Izviđača: Nisam mogao završiti karijeru dok ne odigram Bundesligu. Kao bio sam u Vatikanu, a nisam vidio papu

Bivši vratar Izviđača: Nisam mogao završiti karijeru dok ne odigram Bundesligu. Kao bio sam u Vatikanu, a nisam vidio papu

Marin Šego moći će se pohvaliti iznimno zanimljivim rukometnim putem jednom kada završi karijeru.

Prvi vratar naše reprezentacije branio je za Izviđač, Čakovec, pa za Zagreb, pa poljsku Wislu i Kielce, za mađarski Szeged, nakon toga za francuski Montpellier, a od ove sezone je na vratima bundesligaškog njemačkog Göppingena i veliko je njihovo pojačanje za novu sezonu.

Ulaz u istu nije im bio lagan, jer su se u uvodnim utakmicama sudarili s dva top sastava ove sezone, Magdeburgom i Füchse Berlinom, koji će se boriti za naslov, dok je Göppingenu realni cilj mjesto koje nosi izlazak u Europu. Ovo je klub velike tradicije, nekadašnji prvi prvak Europe i nema dvojbe da je Šego odabrao pravi klub.

Dvorane pune do vrha

"Nisam mogao završiti karijeru dok ne odigram Bundesligu. Kao bio sam u Vatikanu, a nisam vidio papu. I jako mi je drago da se to, eto, dogodilo. Göppingen mi je bio odličan izbor. Nismo startali dobro, raspored nam je bio teži od naše trenutačne snage, ali jedino što smo izgubili a možda nismo mislili da hoćemo jest utakmica u Erlangenu, koji je opet jako dobar, koji se s četiri pobjede u četiri utakmice otvorio sezonu. To, naravno, u Bundesligi ne može biti slučajno."

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!