Logo
Ispiši ovu stranicu

Matej Mandić iz Szegeda za RTL: 'Ovo je ostvarenje sna, učim od najboljih što Hrvatska ima'

Matej Mandić iz Szegeda za RTL: 'Ovo je ostvarenje sna, učim od najboljih što Hrvatska ima'

Ines Goda Forjan u Szegedu razgovarala je s našim najmlađim članom reprezentacije, vratarom Matejem Mandićem.

Iz Szegeda se javila kolegica s RTL-a Ines Goda Forjan te je nadolazeće prvenstvo prokomentirala s najmlađim članom reprezentacije i debitantom, vratarom Matejem Mandićem

"Smjestili smo se, puno treniramo i nadamo se da ćemo odgovoriti svim izazovima. Evo sada imamo analizu Francuske, analizirali smo ih puno ovih dana, te zatim idemo na trening i onda odmor", prokomentirao je dolazak u hotel te nadolazeći dvoboj s Francuskom.

Osvrnuo se Mandić i na situaciju s Domagojem Duvnjakom i Lukom Cindrićem.

"Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić su okosnica reprezentacije, oni su ovdje najiskusniji, kada je došla vijest da su pozitivni svi smo bili uznemireni, no skupili smo glave i krenuli dalje", komentirao je.

Ines Goda Forjan upitala ga je o debiju za reprezentaciju na što je Matej emotivno odgovorio:

"Ovo je ostvarenje sna, zbog ove reprezentacije sam počeo i trenirati, gledao sam reprezentaciju kao dijete i tako krenuo u ovaj sport. Ja tu učim od najboljih što hrvatska ima trenutno i dati ću sve od sebe ako budem nastupio", rekao je.

Matej Mandić komentirao je to i kako je biti u reprezentaciji sa svojim rođakom Davidom Mandićem, te što mu je David poručio:

"Rekao mi je da budem svoj, opušten i radim najbolje što znam. Bilo mi je puno lakše doći ovdje kada sam znao da imam nekoga svoga. Sigurno će doći dosta ljudi iz Ljubuškog, još ako otvorimo s dobrim rezultatom..."

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!