Logo
Ispiši ovu stranicu

Poslušajte što je o turniru "Suci humanitarci" rekao predsjednik Udruge sudaca ŽZH-e Goran Paradžik

Poslušajte što je o turniru "Suci humanitarci" rekao predsjednik Udruge sudaca ŽZH-e Goran Paradžik

Malonogometni turnir „Suci humanitarci“ i „završni čin“ u hotelu Bigeste u Ljubuškom uspješno je organiziran, za svaku pohvalu, rekli bismo.

Tim povodom u našoj emisiji Svlačionica gostovao je Goran Paradžik, predsjednik Udruge sudaca Županije ZH-e kako bi nam što više približio aktivnosti i obveze koje jedna takva manifestacija nosi.

S kolikom se ozbiljnošću prišlo realizaciji govori i jedan podatak, izbor glazbenika koji će se potruditi da završna večer prođe u opuštenom tonu.

Naime, pri izboru glazbenika pomogao je i vježbenik Nikola Granić, inače i sam glazbenik, koji je predložio trio iz Mostara i bio je to pun pogodak.

Kako je bila zamišljena i tombola trebalo je kontaktirati i veliki broj gospodarstvenika, a ni tu nije bilo problema jer je nagradni fond za svaku pohvalu.

O pozivima dužnosnicima iz sporta, kulture, politike i slično da ne govorimo jer telefon je bio non-stop u uporabi. Kada se pogleda tko je sve bio u hotelu i na turniru jasno je da se i u tom segmentu posao odradio kako treba.

I što je možda i najvažnije turnir je bio humanitarnog karaktera i s te je strane više nego zadovoljio. Sve u svemu, čestitke organizatoru i sucima koji su pokazali pravo lice, a ne ono po čemu su ih godinama neopravdano prozivali.

Poslušajte razgovor s Goranom Paradžikom:

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!