Logo
Ispiši ovu stranicu

Filip Odak mladi rukometaš Izviđača CO ističe: Hrvatska reprezentacija je moja želja

Filip Odak mladi rukometaš Izviđača CO ističe: Hrvatska reprezentacija je moja želja

Rukometaši Izviđača CO nastavljaju pobjednički niz kako  u prvenstvu tako i u Kupu BiH.

Petu pobjedu u nastavku zabilježili su na gostovanju u Derventi, dok su plasman u četvrt-finale Kupa BiH izborili na domaćem parketu savladavši Konjuh.

Sve više svojim igrama  u dresu Skauta na sebe skreće pozornost mladi Filip Odak. Odak je najmlađi u sadašnjem sastavu Izviđača, no ubojita ljevica itekako zna zaprijetiti protivničkim vratima. U Izviđaču vjeruju da imaju novog Denisa Buntića.

  • Dobro radimo, odlična je atmosfera u momčadi tako da ni rezultati nisu mogli izostati – ističe Odak.

Prve rukometne korake napravio je u Međugorju, ali sve što zna o rukometu, slobodno se može reći naučio je u Rukometnoj školi Izviđača ?

  • Dosta rano počeo sam sa prvim treninzima u Međugorju, a već sa nepunih 16. godina na poziv Zvonke Hercega i Slavena Tomića prešao u Izviđač. Izviđač je puno veći klub, idealna sredina za mladog igrača.

U više navrata pozivani ste u mlađe selekcije reprezentacije BiH no poziv ste do sada odbijali ?

  • Trener Toni Čolina više puta pozivao me u kadetsku reprezentaciju BiH. Moja želja je da igram za Hrvatsku reprezentaciju. Nadam se da ću igrama na terenu prisiliti izbornika Krešu Ivankovića da me pozove u najbolju kadetsku vrstu Hrvatske.

Naredno kolo u Ljubuškom gostuje Maglaj, neugodan protivnik koji je znao mnogima pomrsiti račune ?

  • S pravim pristupom cijele momčadi naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Prije mjesec dana u Kupu smo ih uvjerljivo savladali u Maglaju.

Borba za naslov prvaka nikad nije bila neizvijesnija. U nastavku prvenstva Izviđač ima maksimalan učinak, dok je drugoplasirani Borac kiksao protiv Vogošće. Također i u četvrt finalu Kupa BiH Izviđač se sastaje sa istim protivnikom ?

  • Borac je odlična momčad predvođena iskusnim stručnjakom Veselinom Vujevićem. Neće biti lako, samo da zadržimo formu i kontinuitet igara koje sada pružamo, naslov prvaka neće izostati. Sa Borcem i Slogom (D) vodit ćemo glavnu riječ i u Kupu BiH.

Mladi ste, pred Vama je još dosta utakmica. Planovi i ambicije ?

  • Sa Izviđačem imam ugovor do 2023 godine. Nigdje mi se ne žuri, za sada svi moji planovi vezani su sa Izviđač. Što i kako dalje vidjet ćemo.

Vrijeme Filipa Odaka dolazi. Za ovog mladog ljevaka tek će se čuti.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!