Logo
Ispiši ovu stranicu

Razgovor s Mateom Šumelj uoči početka prvenstva

Razgovor s Mateom Šumelj uoči početka prvenstva

Tjedan dana nakon rukometaša koji su prošli 1.kolo Kupa u borbu za bodove kreću i rukometašice Izviđača.

U subotu ih čeka teško gostovanje u Hadžićima kod istoimene ekipe koja je slavila na početku prvenstva u Ljubuškom.

Tada smo igrale „prepolovljene“, falilo je pola igračica, uglavnom iskusnijih, ali smo se dugo držale u egalu, a na poluvremenu smo i vodile, prisjeća se Matea Šumelj jedna od tri-četiri iskusnije igračice. Pružili smo svoj maksimum, pa i više od toga.

Nakon Hadžića na klupu Ljubušanki sjela je dojučerašnja igračica Josipa Tomić, a nakon završetka jesenskog dijela na klupi joj se „pridružila“ i kapetanica Marija Boras – Bilić. Mateu smo pitali kako je igračicama bilo na početku „njihova mandata“ na klupi.

Bilo je malo neobično, do jučer smo igrale zajedno, a sad slušamo njihove upute i već smo se dobro uhodale i normalno se radi.

A, kako se radilo na pripremama?

Dobro. Trenirali smo najviše u dvorani, na otvorenom kad su dozvoljavali vremenski uvjeti. Uglavnom koristili smo sve što nam je bilo na raspolaganju.

Odlaskom nekolicine igračica, onih iskusnijih, mjesta u ekipe su popunile „mlade snage“ koje su upravo protiv Hadžića pokazale da se na njih može računati. Nove trenerice, veliki broj još uvijek neiskusnih igračica, kako to sve funkcionira?

Po mom mišljenju dobro, cure slušaju i nas starije i trenere tako da to iz dana u dan izgleda sve bolje. Nemamo nekog opterećenja što se rezultata tiče i na nama je da radimo i igramo što je moguće bolje.

U Hadžićima je domaćin favorit, a Izviđač nema što izgubiti?

Bilo bi nerealno od očekivati pobjedu, ali da ćemo se boriti do zadnje sekunde ne treba ni sumnjati. Jesmo mi mlada ekipa, ali nismo za podcijeniti i to će biti vidljivo vrlo brzo.

Susret u Hadžićima igra se u subotu u 18 sati.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!