Logo
Ispiši ovu stranicu

Domagoj Alilović rukometaš Izviđača uoči utakmice s Iskrom

Domagoj Alilović rukometaš Izviđača uoči utakmice s Iskrom

Ako se po „jutru poznaje dan“ što kaže stara poslovica, onda bi za rukometaše Izviđača mogla biti „dobra godina“, a osobito njen prvi dio – nastavak natjecanja u Premier ligi i Kupu BiH.

Tim povodom razgovarali s jednim od „iskusnijih“ igrača u mladoj momčadi Izviđača Domagojem Alilovićem, a prvo smo ga pitali kako je bilo na pripremama:

Radili smo dobro i žestoko, a na momente je bilo i naporno, međutim, nije bilo nikakvih problema, pa ni s ozljedama.

Potvrda dobrog rada vidjela se već na pripremnim utakmicama gdje smo iz utakmice u utakmice dizali tempo.

Sezonu je otvorila utakmica 1.kola Kupa i gostovanje u Maglaju koji je uvijek „nezgodan“ domaćin što je uostalom pokazao i susret u jesenskom dijelu prvenstva. Međutim, ovaj put Maglajlije nisu imale šanse, Izviđač je doslovno protutnjao kroz Maglaj.

Za ovaj smo se susret dobro pripremili, znali smo što nas čeka. Njima su falila tri-četiri igrača, a s obzirom na našu raspoloženost ne bi oni imali šanse i da su bili kompletni. Trkački smo najjača ekipa u Ligi i većinu golova smo postigli iz kontri i polukontri, svega tri-četiri na postavljenu obranu. I obrana je bila na visokom nivou, tako da se sve poklopilo.

Slijedi utakmica 1.kola u nastavku prvenstva i Iskra iz Bugojna gdje se očekuje sigurna pobjeda:

Najteže je igrati prvu utakmicu i još k tome kad je „obveza“ pobjeda jer igramo doma. Iskra je iskusna i nezgodna ekipa, Čičkušić je stvarno klasa, vraio im se Purić, a ti je još nekoliko iskusnih igrača i neće bit nimalo lako. Ipak, ja vjerujem u ovu našu mladost i sigurnu pobjedu.

Utakmica Izviđač CO – Iskra igra se u nedjelju u 16,30 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom uz izravni prijenos na BH T1.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!