Logo
Ispiši ovu stranicu

Čelnik FNC-a oduševljen priredbom u Ljubuškom: ‘Ako je netko sumnjao, bio je u krivu’

Čelnik FNC-a oduševljen priredbom u Ljubuškom: ‘Ako je netko sumnjao, bio je u krivu’

Iza nas je FNC 10 priredba u Ljubuškom. Proteklog vikenda, spektakl u prelijepom gradiću privukao je veliki broj vatrene publike koja je oduševila navijanjem.

Ništa manje lošije nisu bile ni borbe, dapače, gledali smo MMA poslastice kakvih se ne bi postidjele ni najjače svjetske organizacije. Svoj osvrt na priredbu dao je i Dražen Forgač, prvi čovjek FNC-a, a on nije mogao sakriti oduševljenje.

– Ako je netko i sumnjao u odluku da desetu priredbu održimo u Ljubuškom, u subotu je shvatio koliko je bio u krivu. Kakva publika, kakva atmosfera, vrh. Puna dvorana je pljeskom i oduševljenjem pozdravljala svaki dobar potez. Ovacijama su se ispraćali i strani borci koji su pobjeđivali domaće, a erupcija oduševljenja nakon pobjeda braće Sičaja, Mahmića i Barria, teško se može riječima opisati – zaopčeo je Forgy u svojem hvalospjevu na račun jubilarne priredbe pa je nastavio.

– FNC 10 je naša najbolja priredba do sad i ako je nešto sigurno, to je onda da se na godinu vraćamo u Ljubuški – zaključio je Dražen.

Sve u svemu, bila je to prekrasna večer u Ljubuškom, a atmosfera kojoj smo tamo svjedočili je upravo onakva kakva bi trebala biti na sportskim okupljanjima. Na stranu su stavljene sve stavke koje u ljudima izazivaju niske strasti i bio je bitan samo sport. Kad se tako nešto postigne, onda je jasno da je pravi posao odrađen.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!