Logo
Ispiši ovu stranicu

Ljubušanka nova ljubav Zdravka Mamića

Ljubušanka nova ljubav Zdravka Mamića

Po Hercegovini se već dulje vremena šuška kako bivši čelnik  Dinamo Zdravko Mamić ima novu djevojku. 

Tajanstvena žena, inače 30-ak godina mlađa od Mamića, je iz Ljubuškog, a sad se odlučila skrasiti s njim. 

Kako smo već pisali, par se upoznao u jednom hotelu u Međugorju. Kako nam javljaju izvori, često ih viđaju po gradu, gdje su navodno kupili i stan koji uređuju za zajednički život.

U početku se nije pretpostavljalo da su u vezi jer je on još uvijek bio u zakonskom braku s Marinom Mamić. Ljudi su počeli sumnjati kad je Mamić djevojci kupio skupocjen automobil Range Rover.

Osim toga, prema pisanju Jutarnjeg lista, ona se uknjižila kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Buđžanovoj ulici.

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od "hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara".

Stan je kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta, a zanimljivost je da stan u toj zgradi posjeduje i Vlatka Peras, predsjednica Dinama, čiji se stan također nalazi na petom katu.

I Dinamov trener Ante Čačić komentirao je Mamićev bračni status.

- Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on, ali nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj - odgovorio je Čačić na prozivanje Zdravka Mamića.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!