Logo
Ispiši ovu stranicu

Hercegovka na MasterChef-u u top 21

Hercegovka na MasterChef-u u top 21

Mlada Gruđanka Karmen Juričić u posljednjoj audicijskoj emisiji izborila je prolaz u sljedeću fazu natjecanja, odnosno među top 21 kandidata.

Karmen je jako emotivno doživjela ovaj eliminacijski krug, te kod degustacije jela nije mogla suspregnuti suze i skriti nezadovoljstvo vlastitim jelom.

Žiri je istaknuo da su ipak oni ti koji ocjenjuju jelo.

U ovoj fazi natjecanja, članovi žirija kojeg čine Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović su birali kandidate za svoj tim, uručujući pregače najboljim natjecateljima. Svaki član žirija je imao mogućnost odabrati sedam kandidata, od ukupno njih 60, za svoj tim, pišu Grude-online.

Chef Stjepan Vukadin je prilikom komentiranja jela ove simpatične Gruđanke istaknuo kako mora još puno učiti i kako joj je potreban samo dobar mentor, kojeg joj on može preporučiti.

Nakon toga joj je uručio pregaču što je Karmen s oduševljenjem prihvatila, te je obećala sebi da će od sada kroz natjecanje kročiti bez ijedne suze, a za sve što postigne u kulinarstvu će biti zaslužan upravo chef Vukadin koji joj je pružio priliku za dokazivanje.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 06 Listopad 2021 07:24
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!