Logo
Ispiši ovu stranicu

Misionarka s. Adriana Galić u župi sv. Ante u Šibeniku

Misionarka s. Adriana Galić u župi sv. Ante u Šibeniku

Na 26. nedjelju kroz godinu, 26. rujna 2021., župu sv. Ante u Šibeniku na Šubićevcu je posjetila s. Adriana Galić misionarka u Kongu.

S. Adrijana je rodom iz Ljubuškog, članica je Školskih sestara franjevki Provincije Svete Obitelji u Hercegovini, piše subicevac.hr.

Na poziv gvardijana i župnika fra Maria Radmana misionarka se rado odazvala i došla posvjedočiti svoje misionrasko poslanje u dalekoj Africi gdje djeluje već četiri godine.

S. Adriana je preko svetih misa koje se nedjeljom u našoj župi održavaju u 9.30h, 11h i 19h župljanima župe Sv. Ante prenijela duhovno iskustvo svoga rada i misiji Kongo. Vjernici osim što su se mogli upoznati sa životom u Africi, mogli su nakon svetih misa svojim dobrovoljnim prilozima ili kupnjom misijskih krunica i narukvica pomoći i barem malo olakšati život onima koji su još više siromašniji ili im je potrebna pomoć.

Naša župa je tako još jednom pokazala ljubav i srce za misionare koji djeluje i rade u širenju Kristova evanđelja, i obvezala se moliti da ustraju na tom putu ostvarenja širenja Kraljevstva Božjega do onih kojih još nije došlo.

 
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!