Logo
Ispiši ovu stranicu

Pet biblijskih citata koji pokazuju kako će naša budućnost biti svijetla

Pet biblijskih citata koji pokazuju kako će naša budućnost biti svijetla

Nema sumnje su vremena teška. S toliko previranja u našem životu i u svijetu oko nas, teško je s pozitivnošću vidjeti budućnost.

Srećom, Biblija nas podsjeća da je unatoč mnogim životnim mukama zlo već pobijeđeno. Nadu možemo polagati ne samo u ono što Bog može učiniti kroz nas u ovom životu, već u ono za što smo stvoreni: vječni život s Njim, donosi Aleteia.

Pogledajmo Sveto pismo:

Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. (Jeremija 29, 11)

Uzdaj se u Jahvu svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor. Misli na nj na svim svojim putovima i on će ispraviti tvoje staze. (Mudre izreke 3, 5-6)

Uvjeren sam u ovo: Onaj koji otpoče u vama dobro djelo, dovršit će ga do Dana Krista Isusa. (Poslanica Filipljanima 1, 6)

Mnogo je namisli u srcu čovječjem, ali što Jahve naumi, to i bude. (Mudre izreke 19, 21)

 “Jer naše male i prolazne nevolje pribavljaju nam vječnu i golemu slavu. Zato ne gledamo na ono što je vidljivo, nego na nevidljivo. Jer to što je vidljivo će proći, a nevidljivo je vječno.” (Druga poslanica Korinćanima 4, 17-18)

Poslijednja izmjena danaPetak, 22 Siječanj 2021 13:36
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!