Logo
Ispiši ovu stranicu

Premijera – Baletne predstave Orašar u izvedbi Glazbene škole Ljubuški

Premijera – Baletne predstave Orašar u izvedbi Glazbene škole Ljubuški

“Orašar”, djelo ruskog skladatelja Petra Iljiča Čajkovskog, najizvođeniji je balet na svijetu, a mostarska publika ima priliku pogledati ga prvi puta u svom gradu.

Na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru u subotu (22. 2.) i nedjelju (23.2.), s početkom u 19 sati, svi zaljubljenici u baletnu umjetnost imat će priliku pogledati ovaj baletni spektakl u izvedbi učenika Glazbene škole Ljubuški i balerina Športskog plesnog kluba Zrinjski. Predstava je namijenjena i djeci i odraslima, a svi će u njoj moći pronaći nešto za sebe ako je budu gledali otvorenih očiju i srca.

Priča o Orašaru prati znatiželjnu djevojčicu Klaru i njezinog brata Fritza koji uz pomoć svog voljenog ujaka, genijalnog izumitelja Drosselmeyera, upoznaju neočekivane, fantastične likove i svjetove.

On im za Božić daruje drvenu igračku koja služi za razbijanje oraha, naizgled neživog Orašara, a time počinje uzbudljiva priča koja nas uči o prijateljstvu, ljubavi, opraštanju, slobodi mašte te veličanstvenom ljudskom umu za koji ne postoje prepreke ni granice.

Ulaznicu po cijeni od 5 KM moguće je rezervirati porukom na Facebook stranici hnkmostar ili na broj 063/019-019.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!