Logo
Ispiši ovu stranicu

Željko Bebek i Psihomodo Pop održat će besplatne koncerte u sklopu LJOF-a

Željko Bebek i Psihomodo Pop održat će besplatne koncerte u sklopu LJOF-a

Bliži se treće po redu izdanje Ljubuški Outdoor festivala, što znači da svi putevi zadnji vikend 5. mjeseca vode upravo u Ljubuški.

Festival će i ove godine na jednom mjesto okupiti ljubitelje sporta i zdravog načina življenja, te mnoge sportske rekreativce, ali i one željne natjecanja i pravog adrenalina.

Natjecateljske rute povezivat će i revitalizirat kulturno-povijesnu baštinu, prirodnu ljepotu ovog kraja, te spomenike kulture. Nezaobilazni dio festivala bit će i Outdoor sajam koji počinje u petak kod vodopada Kravica sa zanimljivim radionicama iz svijeta sportskog penjanja, vodenih sportova, paraglidinga, speleologije, biciklizma itd. i traje sva tri dana festivala.

Organizatori su mislili i na dobru zabavu, te će obje večeri festivala imati sjajne besplatne koncerte vrlo poznatih i renomiranih izvođača. U petak u večernjim terminima, na platou iznad Kravice nakon nastupa bendova glazbene škole Ljubuški, na scenu festivala dolazi popularni zagrebački rock bend Psihomodo Pop. Bend koji ove godine slavih 40 godina svoje karijere, a poznat po svojim bezvremenskim hitovima poput ''Frida'', ''Sve će biti u redu'', ''Ramona'', ''Ja volim samo sebe''….

U subotu, drugi dan festivala, nakon svih natjecačkih aktivnosti tijekom dana u večernjim satima posjetitelje ne očekuje ništa lošiji provod nego prethodnog dana.

Od 19 sati također na platou iznad Kravice nastupit će Sandro Majstrović sa svojim bendom, a nakon njega, od 21 sat nastupit će Željko Bebeka najveća živuća rock legende ovih prostora. Bebek i njegov bend u Ljubuški dolaze pravo s američke turneje. Ne propustite 3 dana odlične zabave, pozitvnih druženja, navijanja, natjecanja, sportskog duha i dobre energije koje na jednom mjestu nudi Ljubuški outdoor festival - 25.-28.05., poručili su organizatori na kraju.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!