Logo
Ispiši ovu stranicu

Glazbeni festivala u Ljubuškom koji ne smijete propustiti ovog ljeta

Glazbeni festivala u Ljubuškom koji  ne smijete propustiti ovog ljeta

Ljubitelji jazza uživat će u ljupkom gradu u Hercegovini, u kojem će od 13. do 27. kolovoza bit održan “Ljubuški Jazz Fest”.

Ljubuški je smješten na rijeci Trebižat, koja pravi neke od najljepših slapova koji se mogu vidjeti u cijeloj Bosni i Hercegovini, a najpoznatiji su Kravica i Koćuša.

Pored svojih prirodnih ljepota, Ljubuški je poznat i po značajnoj kulturnoj i povijesnoj baštini, bogatoj gastronomskoj i vinskoj ponudi, te brojnim mogućnostima za aktivni odmor.

Ovu ponudu posljednjih nekoliko godina obogatio je “Ljubuški Jazz Fest” koji osim zabavnog ima i edukativni karakter.

‘Spiritus movens’ Festivala su tjedne radionice, na kojima se mladima koji pokazuju interes i sklonost prema jazz-u, pruža prilika za edukaciju.

“Ljubuški Jazz Fest” prvi je Festival u BiH, a vjerovatno i šire, koji organizira višednevne radionice za jazz u stilu majstorskih seminara klasične glazbe, na šta su organizatori izuzetno ponosni.

Na Festivalu će 21. kolovoza publiku zagrijati “Cubismo”, koncertom u Gradskom parku Ljubuški, a “Ljubuški Jazz Fest“ će zatvoriti Jonathan Kreisberg Trio, nastupom na istoj lokaciji 27. kolovoza. Između će biti održani brojni koncerti polaznika jazz radionica.

Više o Festivalu, sadržajima i kupovini karata na www.ljubuskijazz.com

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 12 Lipanj 2022 16:40
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!