Logo
Ispiši ovu stranicu

„Zvijezde pod zvijezdama“ i ovo ljeto u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

„Zvijezde pod zvijezdama“ i ovo ljeto u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

„Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“, naziv je koncerata koji će se i ovo ljeto održati u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera i udruge Bonum Vitae.

Seriju ljetnih koncerata, otvorit će Sergej Ćetković, koji na zahtjev publike stiže i ove godine i to na datum 7. srpnja, piše brotnjo.info.

Nakon Sergeja, na ovoj ljetnoj pozornici nastupit će miljenici publike – grupa Dalmatino, kojima će ovo biti prvi veliki koncert u Hercegovini i već po samoj najavi je izazvao veliko zanimanje publike.

„Nakon što su početkom ove godine rasprodali Lisinski nekoliko večeri zaredom i naša očekivanja su išla u smjeru da će se i za koncert u Međugorju tražiti karta više“, priopćili su iz agencije PRimera.

Ova glazbena manifestacija, završit će koncertom glazbene dive Josipe Lisac 19. kolovoza, koja se u Međugorje vraća nakon sedam godina.

Ulaznice za sve koncerte su stigle u prodaju, a za koncert Josipe Lisac pušten je i kontigent ulaznica tzv. early bird, koji je ograničenog kapaciteta.

Ulaznice se po pretprodajnim cijenama mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, recepciji Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba

Godinama su koncerti u ovom amfiteatarskom prostoru unaprijed rasprodani, a na ovoj najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini pjevale neke od najvećih regionalnih zvijezda.

„Zbog ograničenosti kapacitete i velikog zanimanja za ove koncerte, preporuka svima je da ih odmah kupe“, poručuju organizatori.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!