Logo
Ispiši ovu stranicu

Omiljeni hercegovački bend Terra Slaves predstavlja novi singl „Planina“ [video]

Omiljeni hercegovački bend Terra Slaves predstavlja novi singl „Planina“ [video]

Najdugovječniji hercegovački metal bend Terra Slaves objavio je još jedan novi singl pod nazivom „Planina“, koji se nastavlja na prethodno objavljenu pjesmu „Nije me stra’“.

Ova dva singla ujedno su i najava prvog studijskog albuma pod nazivom „Velika nevolja“, koji je u pripremi kao kruna višegodišnjeg rada benda, čije se djelovanje proteže već kroz tri desetljeća. Album je posvećen svim obožavateljima koji dugo prate i podržavaju rad benda.

Terra Slaves od samih početaka žanrovski spaja rock, metal i ambijentalni zvuk sa hercegovačkim etno motivima, dok tekstovima progovara o važnim životnim pitanjima i izazovima današnje civilizacije, pogotovo onima vezanim za svijet kroz kakav danas prolazimo.

Terra Slaves je grupa čiji su članovi iz čak tri grada – Čapljine, Čitluka i Ljubuškog, a danas djeluje prvenstveno kao studijski bend i projekt u kojemu su istraživanje folklorne tradicije, glazba i vizualizacija način izražavanja životnih vrijednosti, uz jasne moralne stavove.

Autor teksta je Mate Bevanda, glazbu potpisuju članovi benda, aranžman i produkciju Ivan Bukovac (studio „Jaz“ – Struge/Čapljina), video-produkciju spota Igor Beno, vokali su Marija Bukovac i Mate Bevanda, prateći vokali Ivan Bukovac i Jure Jurković. Snimatelj kadrova s motivima planina je Perica Biško, uz statiskinje Ivonu i Anu.

Pjesme možete kupiti na sljedećem linku: https://terraslaves.bandcamp.com
(već za iznos od 1 euro)

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!