Logo
Ispiši ovu stranicu

Raspisan natječaj za najbolje likovne radova djece predškolskog uzrasta iz područja civilne zaštite

Raspisan natječaj za najbolje likovne radova djece predškolskog uzrasta iz područja civilne zaštite

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je, u povodu Dana civilne zaštite, a u suradnji sa službama zaštite i spašavanja raspisala NATJEČAJ za najbolje likovne radove djece predškolskog uzrasta iz područja civilne zaštite.

Tema natječaja je izrada likovnih radova na temu prirodnih i drugih nesreća, rada i djelovanja službi zaštite i spašavanja (GSS, Crveni križ) i žurnih službi (policija, vatrogasci, civilna zaštita, hitna pomoć), te povezanosti ovih djelatnosti i službi s njihovom nesebičnom požrtvovanošću i hrabrosti pri intervencijama. Na natječaju mogu sudjelovati sva djeca predškolskog uzrasta s prebivalištem u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a najbolja tri rada bit će nagrađena.

Radove putem pošte ili osobno dostaviti na: Uprava civilne zaštite dr. Franje Tuđmana 85, 88340 Grude, najkasnije do 15. veljače 2024. godine.

Na poleđini rada potrebno je ispisati: ime i prezime autora i odgojiteljice, te naziv dječjeg vrtića ukoliko dijete ide u vrtić ili ime i prezime autora i roditelja i kontakt telefon i adresu stanovanja ukoliko dijete ne boravi u dječjem vrtiću.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!