Logo
Ispiši ovu stranicu

”Večernja škola” Željka Pervana do suza nasmijala punu mostarsku Kosaču

”Večernja škola” Željka Pervana do suza nasmijala punu mostarsku Kosaču

Nakon 15 godina ekipa iz kultne ”Večernje škole” vratila se ponovno u školske klupe i u srijedu navečer do posljednjeg mjesta napunila veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Oduševljena publika neprestano se, gotovo dva sata, smijala profesoru Željku Pervanu alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovim učenicima Blažu (Damir Folnegović), Aljoši (Zlatan Zuhrić Zuhra), Denisu (Mladen Horvat) i Antimonu (Ahmed El Rahim).

Publiku su nasmijavali do suza osvrtima na današnjicu, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Kako su ranije i najavili, fokus predstave je bio na procesima, ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije – bile su samo neke od tema.

Predstava je završila urnebesnim glazbenim showom Antimona, koji je zapjevao i neke poznate hercegovačke pjesme.

Iako se radi o istoj predstavi, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi, koji se dotiču specifičnosti svakog dijela u koju predstava dolazi, pa tako i Sarajevo u četvrtak navečer, gdje u sklopu oproštajne turneje ”Posljednja večernja” stižu u BKC s početkom u 20:00 sati.

Kao i za sve njihove izvedbe i za večerašnju se traži karta više, a dostupan je još vrlo mali broj ulaznica u sustavu kupikartu.ba i biletarnici BKC-a.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!