Logo
Ispiši ovu stranicu

U Ljubuškom održan kabaret sa Stefanom Simićem

U Ljubuškom održan kabaret sa Stefanom Simićem

U organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški upriličen je kabaret sa Stefanom Simićem.

Ljubitelji poezije, pjesme, plesa i humoristično-satiričnih skečeva imali su prigodu uživati u nastupu ovog mladog, ali već etabliranog pisca, koji je na svojoj turneji odabrao i Ljubuški kao mjesto druženja sa svojim fanovima.

Stefan je počeo pisati tek s 19 godina kako bi umirio svoj burni unutarnji svijet koji je primjećivao štošta oko sebe i koji je neprestano reproducirao i rekonstruirao razne priče iz svakodnevnih situacija.

Kako sam kaže, počeo je pisati onda kada mnogi najkvalitetniji pisci prestaju jer su izrekli sve što su trebali u onim najnadobudnijim i najangažiranijim godinama života.

Pa ipak, jednom kad je krenuo pisati, Stefan više nije stao. Prvu knjigu "Pustite nas" objavio je 2012. godine, drugu "Odjeci ljudskog" 2013., treću "Generacijama koje rastu bez poezije" 2016., četvrtu "Rekoh... i olakšah dušu" 2019. godine i petu "Povratak čoveku" 2020. godine.

Svoje radove gotovo svakodnevno objavljuje na internetu i ima veliki broj fanova koji ga redovno prate, mada je njemu samom, tvrdi, ta riječ neobična za jednog pisca, i primjerenija kakvoj glazbenoj zvijezdi.

Sponzor: Džajić Commerce.

Foto_1.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!