Logo
Ispiši ovu stranicu

Najava predstojećih manifestacija u Knjižnici Ljubuški

Najava predstojećih manifestacija u Knjižnici Ljubuški

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški u svom nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na području Grada Ljubuškog, na radost ljubitelja pisane riječi i umjetnosti najavljuje nekolicinu izložbi, predstavljanja knjiga i natječaja u Knjižnici Ljubuški.

Naime, nakon nekoliko manifestacija - od kojih bismo istaknuli literarnu izložbu "Ljubav je..." ljubuških osnovnoškolaca i predstavljanja knjige "Zavičajna molitva" autora Frane Mikulića Jukića, predstoji samostalna izložba slika - ciklus "Šipci" slikara Ivana Hercega, koja će se upriličiti u četvrtak 16. ožujka, s početkom u 19 sati.

Ujedno, istaknuli bismo da će 22. ožujka biti raspisan tradicionalni literarni natječaj za ljubuške osnovnoškolce povodom književne manifestacije "Pričaj mi".

Koncem mjeseca, u četvrtak 29. ožujka, s početkom u 19 sati,  bit će upriličena samostalna izložba minijatura pod nazivom "Manje je više" i predstavljanje e-knjige "Ne traži me" autorice Sanijele Matković. Ovom prigodom nastupit će i poznati hrvatski kazališni i filmski glumac Joško Ševo.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!