Logo
Ispiši ovu stranicu

Najava predstojećih kulturnih manifestacija u Knjižnici Ljubuški

Najava predstojećih kulturnih manifestacija u Knjižnici Ljubuški

U organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u veljači i ožujku, u Knjižnici Ljubuški, predstoji pregrš kulturnih aktivnosti.

Naime, izuzev raspisanog projekta "Postani Najčitatelj 2023. Knjižnice Ljubuški" te literarnog natječaja na temu "Ljubav je..." povodom dana zaljubljenih, na radost ljubitelja pisane riječi u petak 3. veljače, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški bit će upriličeno predstavljanje knjige "Zatvaraj vrata" autora Ilke Barbarića.

U utorak 14. veljače, s početkom u 10.30 sati, bit će otvorena, povodom Valentinova, literarna izložba učenika 5. razreda OŠ Tina Ujevića Vitina na temu "Ljubav je...".

U drugoj polovici veljače upriličit će se predstavljanje knjige "Treperava svjetlost - 120 Napretkovih pjesnika" autora Ante Zirduma., potom i tradicionalni projekt pokretne knjižnice za štićenike staračkih domova s područja grada Ljubuškog.

Ljubitelje umjetnosti, djecu i odrasle, razveselit će zasigurno i prijave na novi, sedmi po redu, ciklus besplatnog tečaja crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški.

U ožujku istaknuli bismo predstavljanje zbirke poezije "Zavičajna molitva" autora Frane Mikulića Jukića, Dane otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški, početak sedmog ciklusa tečaja crtanja i slikanja, literarni natječaj "Pričaj mi priču" za učenike osnovnih škola, Književnu večer s književnicima s područja ŽZH i dr.

Poslijednja izmjena danaPetak, 03 Veljača 2023 09:01
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!