Logo
Ispiši ovu stranicu

Marina Ivanović i Monika Prlić okrunile se titulom „Najčitatlj 2021. Knjižnice Ljubuški“

Marina Ivanović i Monika Prlić okrunile se titulom „Najčitatlj 2021. Knjižnice Ljubuški“

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizirala je tradicionalnu svečanost proglašenja „Najčitatelj Knjižnice Ljubuški“.

U kategoriji učenika osnovnih škola s područja Grada Ljubuškom titulom najčitateljice za 2021. godinu okrunila se Monika Prlić, dok se pak istom titulom u kategoriji odraslih čitatelja okrunila Marina Ivanović.

„Naime, temeljem statistike o posudbi knjiga, knjižničarke su utvrdile identitet članova koji su tijekom 2021. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige. U protekloj godini to bijahu Monika Prlić - u kategoriji učenika osnovnih škola, koja je pročitala 121 knjigu te Marina Ivanović – u kategoriji odraslih čitatelja, koja je pročitala 89 knjiga. Ovom prigodom čestitamo laureatima, koji su dobili prigodne nagrade – plakete, besplatne članske iskaznice, knjige i fotografije autora Ivana Tomića Care.

Ujedno, ovom prigodom podsjetili bismo da je početkom tekuće godine počeo projekt „Najčitatelj 2022. Knjižnice Ljubuški“, stoga pozivamo sve ljubitelje pisane riječi, kao ujedno i one koji tu ljubav kriju u sebi, da se učlane u Knjižnicu Ljubuški i čitaju, jer čitanjem, izuzev što će kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme i nadopuniti svoje znanje, mogu biti nagrađeni.“, istaknuli su organizatori.

Prigodne nagrade najčitateljima uručio je Ivan Bebek, ravnatelj JU „KŠC“ Ljubuški.

Najčitatelj_Knjižnice_Ljubuški_2.jpg

Najčitatelj_2021_2.jpgNajčitatelj_2021_1.jpg

Najčitatelj_Knjižnice_Ljubuški_1.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!