Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijave na radionice kreativnog pisanja u Knjižnici Ljubuški

Prijave na radionice kreativnog pisanja u Knjižnici Ljubuški

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški nastavlja sa svojim brojnim raznovrsnim kulturnim manifestacijama u Knjižnici Ljubuški.

Naime, uz aktualne natječaje glede pjesničke manifestacije „Ljubuški u meni pjesma“ te izložbe povodom Valentinova, raspisuju se prijave na radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški za učenike osnovnih i srednjih škola te odrasle - članove knjižnice, pod stručnim rukovodstvom književnika prof. Mate Grbavca.

Prijaviti se možete osobno u knjižnici i posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, kao ujedno i na kontakt 039/831-829.

Prijave traju do 15. veljače 2022. godine, a broj prijava je ograničen.

O početku kreativne radionice polaznike pravovremeno obavijestimo. Ista će se odvijati uz poštivanje svih propisanih mjera i preporuka od strane nadležnih stožera i ustanova glede još uvijek aktualne pandemije prouzrokovane s korona virusom.

Radionicom kreativnog pisanja polaznicima se nastoji pružiti mogućnost i prostor da svoje spisateljsko iskustvo i spoznaje podjele s onima koje to zanima te da svoj rad nastave razvijati pod vodstvom književnog profesionalca.

Mada se pisanje u našoj tradiciji uglavnom smatra spontano stečenom sposobnošću pojedinca, to je ipak umijeće koje, uz stečenu sposobnost, treba izučavati i usavršavati te će rezultati, zahvaljujući stručnom vodstvu prof. Grbavca, nakon radionice zasigurno biti vidljivi.

Radionica kreativnog pisanja u znatnoj će mjeri unaprijediti vještinu pisane artikulacije i time pomoći, nadasve u školi, studiju, te u eventualnom kasnijem djelovanju polaznika, ne samo kao pisca umjetnika, nego i kao književnih teoretičara, urednika u izdavačkim kućama, novinama itd.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!