Logo
Ispiši ovu stranicu

FOTO: Održan četvrti okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH

FOTO: Održan četvrti okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH

Danas je u Gradskoj knjižnici fra Petra Bakule u Posušju upriličen četvrti okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH.

Sastanku su nazočili Ivan Bebek (Ljubuški), Ivica Vizentaner (Ljubuški), Ljubo Kovač (Posušje), Ivana Prlić (Grude), Snježana Barić (Grude), Ante Ćužić (Široki Brijeg) i Srećko Slišković (Široki Brijeg).

Na istome se razgovaralo o radu knjižnica, poteškoćama i mogućnostima u ovom nezavidnom vremenu obilježenom pandemijom prouzrokovanom s korona virusom, ulozi i značaju knjižnice u lokalnoj sredini, kao ujedno i o manifestacijama u zajedničkoj organizaciji kojima će iste obogatiti kulturni život u svojim sredinama tijekom tekućeg ljeta.

Sukladno navedenome dogovorena je zajednička manifestacija "Književna večer s književnicima s područja ŽZH" koja će biti upriličena u sva četiri grada/općine u kolovozu i rujnu, kao ujedno i Izložba slika nastalih na likovnim kolonijama na Vodopadu Koćuša u listopadu i studenome.

Uzgred podsjećamo, prethodna tri okrugla stola predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH upriličena su u Knjižnici Ljubuški.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 08 Srpanj 2021 23:07
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!