Logo
Ispiši ovu stranicu

U Knjižnici Ljubuški otvorena literarna izložba na temu „Ljubav je…“ [foto]

U Knjižnici Ljubuški otvorena literarna izložba na temu „Ljubav je…“ [foto]

Danas je u Knjižnici Ljubuški, povodom Valentinova, upriličeno svečano otvaranje literarne izložbe na temu „Ljubav je…“ učenika petih razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine.

Otvaranje izložbe upriličeno je sukladno izrečenim higijenskim i epidemiološkim mjerama, uz ograničen broj nazočnih učenika, učiteljica i roditelja.

Svoje radove izložilo je 42 učenika a na otvaranju su svoje pročitali sljedeći: Branimir Paponja, Krešimir Herceg, Petra Jelčić, Marko Perić, Iva Boras, Marta Mandić, Dea Radić, Helena Petrušić, Josip Mihaljević, Stjepan Rašić i Katarina Rašić.

Premda do danas psiholozi i dr. nisu uspjeli naći jedinstven odgovor na pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, uvjerenja smo da su učenici zasigurno u svojim literarnim radovima uspjeli dati odgovor na navedeno. Pozivamo žitelje da posjete Knjižnicu Ljubuški u razdoblju od 12. do 20. veljače - do kada izložba ostaje otvorena, te doznaju što o ljubavi misle najmlađi. Ovom prigodom čestitamo učenicima na prekrasnim radovima i pozivamo sve one koji danas nisu bili u prigodi nazočiti otvaranju izložbe da u pratnji roditelja posjete knjižnicu u predstojećih tjedan dana. Ujedno, zahvaljujemo OŠ IBM Grančine na iznimno dobroj suradnji na ovome, kao ujedno i na prethodnim projektima. S nestrpljenjem i radošću iščekujemo sljedeće zajedničke projekte kojih u tekućoj godini zasigurno neće manjkati“, poručili su organizatori.

Objavljuje JU Kulturno-športski centar LjubuškiPetak, 12. veljače 2021.

FOTO: U Knjižnici Ljubuški svečano otvorena skupna literarna izložba povodom Valentinova na temu "Ljubav je..." učenika...

Objavljuje JU Kulturno-športski centar LjubuškiPetak, 12. veljače 2021.
Poslijednja izmjena danaPetak, 12 Veljača 2021 20:41
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!