Logo
Ispiši ovu stranicu

U okviru akcije "Čitaj i ti" u Knjižnicu Ljubuški učlanilo se 139 učenika 3. razreda OŠ

Istaknuto U okviru akcije "Čitaj i ti" u Knjižnicu Ljubuški učlanilo se 139 učenika 3. razreda OŠ

Mjesec listopad, unatoč pandemiji prouzrokovanoj s koronavirusom, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, obilovao je s raznovrsnim aktivnostima u Knjižnici Ljubuški.

Istaknuli bismo dvije akcije besplatnog učlanjivanja u knjižnicu koje bijahu namijenjene za umirovljenike i učenike trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog.

Naime, povodom Međunarodnog dana starijih osoba bijaše upriličena akcija besplatnog učlanjivanja za umirovljenike u okviru koje se u knjižnicu učlanilo 36 umirovljenika. 

Do konca listopada trajala je i tradicionalna akcija "Čitaj i ti" za učenike 3. razreda osnovnih škola  i ista je urodila plodom - učlanilo se 139 učenika.

Na žalost ove godine, poradi aktualne epidemiološke situacije, izostalo je druženje umirovljenika, kao i kolektivni posjeti učenika knjižnici s nakanom pobližega upoznavanja s blagodatima iste.

Ovom prigodom JU "KŠC" Ljubuški, organizator navedenih akcija, zahvaljuje ljubuškim umirovljenicima, učenicima i prosvjetnim djelatnicima na iznimno dobroj suradnji. Ujedno, izuzev aktualnog besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce, podsjeća na predstojeće aktivnosti u studenome - početak besplatnog tečaja crtanja i slikanja za djecu i odrasle, potom aktualne prijave za skupnu izložbu fotografija u Knjižnici Ljubuški te promociju knjige Praktični savjeti u poljoprivredi autora Branka Rogića, prenosi iks-portal.info.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!