Logo
Ispiši ovu stranicu

JU "KŠC" Ljubuški: Pregršt aktivnosti u listopadu u Knjižnici Ljubuški

Istaknuto JU "KŠC" Ljubuški: Pregršt aktivnosti u listopadu u Knjižnici Ljubuški

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u svojoj trajnoj misiji i zadaći oplemenjivanja kulturnog, društvenog i sportskog života na području Grada Ljubuškog, kontinuirano nastoji osigurati raznovrsne i bogate sadržaje za sve kategorije društva, počevši od djece predškolskog uzrasta, pa sve do osoba treće životne dobi.

Upravo za osobe treće životne dobi, kojima želimo sretan i blagoslovljen današnji dan - Međunarodni dan umirovljenika, predviđeno je besplatno učlanjivanje u Knjižnicu Ljubuški, a akcija će trajati u razdoblju od 1. do 31. listopada, stoga pozivamo sve umirovljenike da se odazovu istoj.

Ujedno, danas započinje akcija "Čitaj i ti" za učenike osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog, a u okviru koje se isti mogu besplatno učlaniti u knjižnicu. Predviđeni su i kolektivni posjeti knjižnici, sukladno epidemiološkim mjerama, u manjim grupama, u pratnji učitelja/-ica, s ciljem da se učenici pobliže upoznaju s blagodatima koje knjižnica nudi.

U petak 2. listopada započinje besplatan tečaj engleskog jezika za učenike osnovnih škola. Isti će održavati petkom i utorkom, pod stručnim rukovodstvom prof. Monike Bošnjak i prof. Antonije Bubalo. Tečaj će pohađati 30 polaznika.

Podsjećamo, do 18. listopada traju prijave na besplatan tečaj crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški, kojim će rukovoditi prof. Jure Paponja. Broj mjesta je ograničen: učenici od 6. do 9.. razreda - 10 polaznika i odrasli - 10 polaznika. 

Očekuju nas i susreti članova čitateljskih klubova za osnovnoškolce - "Od korica do korica" te odrasle - "Tvrđava", prenosi iks-portal.info, službeni portal JU "KŠC" Ljubuški, koji redovito prati brojne i raznovrsne aktivnosti iste

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!