Logo
Ispiši ovu stranicu

Besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Premda je drugi ciklus besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce od 1. do 9. razreda, u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, trebao započeti u ožujku tekuće godine, poradi pandemije prouzrokovane koronavirusom, isti je prolongiran za listopad, u nadi da će epidemiološka situacija biti zadovoljavajuća.

Ovom prigodom pozivamo sve prijavljene u ožujku, da iznova potvrde svoje pohađanje tečaja, čiji je početak predviđen za četvrtak 1. listopada, s početkom u 19 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški – kada će se postići dogovor o grupama, terminima održavanja tečaja i dr.

Istaknuli bismo da će se tečaj održavati sukladno svim izrečenim higijenskim i epidemiološkim mjerama, uz poštivanje socijalne distance među polaznicima.

Uzgred rečeno, polaznici će biti podijeljeni u manje grupe kako bi se mogle realizirati naprijed navedene mjere, ali ujedno kako bi tečaj bio znatno kvalitetniji.

Tečaj će voditi prof. Monika Bošnjak i prof. Antonija Bubalo.

Svi zainteresirani i ranije prijavljeni polaznici svoje pohađanje tečaja mogu prijaviti i potvrditi u Knjižnici Ljubuški najkasnije do petka 23. rujna svakim radnim danom od 7 do 19 sati ili putem Facebook stranice Knjižnica Ljubuški te kontakt telefona 039/831-829, prenosi iks-portal.info.

Podsjećamo, uvrštavanjem predmeta Engleski jezik u Nastavni plan i program devetogodišnjeg obrazovanja nastala je potreba za blagovremenim pripremanjem učenika za taj predmet.

„Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave – uključujući i projektor te odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale“, poručuju organizatori.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!