Logo
Ispiši ovu stranicu

Hercegovac nominiran za frizerskog vizionara godine u Londonu

Hercegovac nominiran za frizerskog vizionara godine u Londonu

Manifestacija The Visionary Award koja se godinama održava u Albert Royal Hallu u Londonu, svrstala je u finale i frizera iz Gruda Stipu Filipovića.

Ovo je druga godina za redom da ovaj čarobnjak sa škarama ulazi u finale vizionara godine što je cilj i san frizera širom svijeta.

The Alternative Hair show na kojem se prezentiraju najcjenjeniji frizeri u svijetu trebao se održati u Londonu po 39. put. Nažalost, pandemija Covid-19 je otežala putovanja i zabranila masovna okupljanja. Organizatori se nisu zaustavili u svojoj misiji da prikupljaju sredstva za djecu oboljelu od leukemije, jednostavno ove godine će se po drugi put održati virtualni AHS. Produkcija emisije je u tijeku, a timovi širom svijeta planiraju svoje predstavljanje kako bi zabavili globalnu publiku, rekao je Filipović za Dnevni avaz.

Inače, događaj uključuje i finale međunarodne nagrade za vizionara godine koja je postala glavni dio večeri. Ujedno ovo je jedna velika odskočna daska za sve frizere koji se nađu u finalu da pokažu svoj talent i kreativnost i postanu prepoznatljivi u cijelom svijetu.

U kategoriji Avant-garde do finala me dovela frizura iz moje nove kolekcije. Za mene to je jedna velika potvrda i svakako da je motivirajuća injekcija za buduće projekte. S obzirom da će manifestacija biti virtualna, video koji će biti prikazan u Londonu je snimljen u Maloj Sceni HNK u Mostaru, sretan sam i zahvalan što u Hercegovini imamo takav prostor i ljude koji rade u njemu, koji su mi već drugu godinu za redom izišli u susret i ustupili prostor da snimim video. Jako sam ponosan i zahvalan cijelom timu koji je bio angažiran oko ovog projekta. Video je uradio Toni Šimić, Gordana Zucić se pobrinula da odjeća bude dostojna ovakve manifestacije, otkriva hercegovački frizer.

Video koji prezentira Stipinu frizuru je već davno dostavljen organizatorima, a on s nestrpljenem iščekuje 9. listopada da vidi frizure od ostalih natjecatelja.

Ne želim biti ni optimističan ni pesimističan, drugi put naći se u finalu zasigurno je jedna velika potvrda da još uvijek koračam ispravnim putem kada je u pitanju svijet frizura. Ovi koraci su mi još draži jer znam da s ovim finalom pomažem organizaciji da još više prikupi novca koji će biti doniran djeci oboljeloj od leukemije, zaključio je Filipović.

U protekloj godini bh. frizer radio je frizure za sedam naslovnica modnih časopisa širom svijeta. Riječ je o magazinima “Blouder”, “Coco”, “Beautymute”, “Feroce” , “Pump”, “Provocator”, “Younger”. Uz naslovnice tu je bio i pozamašan broj editorijala u stranim časopisima.

Inače, Stipe je jedan od rijetkih frizera u BiH koji ima vlastite kolekcije frizura.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!