Logo
Ispiši ovu stranicu

Održan prvi Kamp učenja engleskog jezika u Međugorju, bez mobitela i ekrana

Održan prvi Kamp učenja engleskog jezika u Međugorju, bez mobitela i ekrana

Ljetni kamp engleskog jezika u Sport centru Međugorje u organizaciji udruge Elipda iz Mostara održao se u razdoblju od 12. do 16. srpnja, a organizatorice i polaznici su sa “Kampa učenja engleskog jezika” ponijeli nova znanja i lijepe uspomene.

Kamp je osmišljen kao kombinacija učenja engleskog jezika i boravka u prirodi, sportskih, te raznih kreativnih aktivnosti. Petodnevno druženje djece uzrasta od 8 do 12 godina uz profesoricu engleskog i hrvatskog jezika Adrianu Zorić i organizatoricu Antonelu Vučić, uspješno se završilo.

Ideja za kamp engleskog jezika uz sportske aktivnosti javila se nakon ankete koja je provedena među djecom uz pitanje “Vole li školu?” na kojoj su rezultati bili poražavajući i većina djece je odovorila kako ne voli učiti niti ići u školu. To je bio alarm da se ove dvije mostarke ispred udruge Elpida aktiviraju te ponude djeci Hercegovine nešto novo što im je zanimljivo.

Ono što je u cijeloj priči najbitnije jest da su djeca tijekom svog petodnevnog boravka u Sport centu u Međugorju bila bez mobitela i ekrana, koji danas uvelike zadaje glavobolje mnogim roditeljima.

Organizatorice se posebno zahvaljuju sponzorima ovoga projekta: Euroherc osiguranju, Voda Leda, Hallo taxi, Pastor d.o.o Mostar, Džajić commerce d.o.o., Hit print Mostar, Katarina d.o.o. Mostar, Noćni klub “Drugi način” te Naklada Alfa.

Iako posao brige o djeci i konstantnom prisustvu i pažnji tijekom 5 dana je poprilično zahtjevan posao, na kraju uspješnog kampa je zadovoljstvo beskrajno, a srca puna.

“S obzirom da je ovo naš prvi projekt ovog tipa mi smo više nego zadovoljne, ali i ohrabrene sjajnim reakcijama djece i njihovih roditelja. Nadamo se da će “Kamp učenja engeskog jezika kroz sportske aktivnosti” postati naša tradicija svake godine” – poručile su organizatorice iz udruge Elpida.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 18 Srpanj 2021 14:55
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!