Logo
Ispiši ovu stranicu

Covid potvrda nezakonita: Europski sud stornirao odluku prvog čovjeka Europarlamenta

Covid potvrda nezakonita: Europski sud stornirao odluku prvog čovjeka Europarlamenta

Ivan Vilibor Sinčić, Mislav Kolakušić i još četvero europarlamantaraca tužilo je Davida Sassolija, predsjednika Europarlamenta da je donio nezakonitu odluku o zabrani ulaska u Europarlament svima, a u subotu popodne Europski im je sud dao za pravo i privremeno stronirao odluku prvog čovjeka Europarlamenta.

Mislav Kolakušić, Ivan Vilibor Sinčić i njih još četvero, uz dosta velik broj uposlenika Europarlamenta održali su prvo press konferenciju gdje su ukazali na diskriminaciju i segragaciju, a zatim su žalbu poslali na adresu Marc Van Der Woude, predsjednika Općega suda Europske unije, koji takav stav, ne da nije nazvao imbecilnim, već mu je dao za pravo.

Marc Van Der Woude, predjednik Općega suda Europske unije donio je odluku o privremenoj mjeri kojom se do donošenja završne odluke u predmetu žalbe skupine zastupnika i zaposlenika Europskoga parlamenta protiv Europskoga parlamenta obustavlja uvođenje Digitalne zelene potvrde Europske unije za pristup poslovnim zgradama Europskoga parlamenta za podnositelje zahtjeva.

Potvrdili su to jučer predstavnici belgijske nevladine organizacije Notre Bon Droit (hrv. Naše pravo), koje zastupa podnositelje zahtjeva u javnosti, te odvjetničkoga društva & De Bandt, koje zastupa podnositelje zahtjeva – zastupnike i zaposlenike Europskoga parlamenta – pred Općim sudom Europske unije, javljaju mediji iz Belgije, prenosi Start.

Mislav Kolakušić se obratio javnosti te kazao kako su mjere koje su uvedene i najavljene protuzakonite, protuustavne i imaju samo jedan cilj: prisiliti sve građane na cijepljenje otvorenim kršenjem građanskih prava i bez ikakvog razumnog utemeljenja.

 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!