Logo
Ispiši ovu stranicu

Meridian nudi najveće kvote na planeti za Europsko prvenstvo: ŠKOTSKA 2.85, POLJSKA 2.60!

Meridian nudi najveće kvote na planeti za Europsko prvenstvo: ŠKOTSKA 2.85, POLJSKA 2.60!

Nakon fenomenalnog tri dana prvenstva i golijade koje smo gledali preko vikenda, danas na repertoaru gledamo utakmice skupine D i E. Iskoristite priliku i pratite utakmice sa Meridian najvećim kvotama na planeti.

Ukoliko do sad niste kreirali meridianbet nalog, sad je idealna prilika da to učinite jer dobijate na poklon 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino.

U okviru skupine D, danas gledamo okršaj Škotska – Češka. Pored Engleske i Hrvatske, koje su sigurno glavni favoriti skupine, onaj ko pobjedi danas ima osnovu za nadanje. Utakmica se igra od 15h u Glasgowu na stadionu „Hampden Park“. Škoti su sigurno zbog „domaćinstva“ blagi favoriti na ovoj utakmici, tako da je fenomenalna prilika da se iskoristi najveće kvota na planeti za pobjedu Škotske – 2.85!

Skupina E danas starta od 18h mečom Poljska – Slovačka. Igra se u Sant Petersburgu sa početkom od 18h. Poljaci su sigurno favoriti u ovoj tekmi, jer svi znamo da da je Levandovski odnosno „Levangolski“ vođa ekipe, a sigurno jedan od glavnih favorita za najboljeg strijelca prvenstva. Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Poljske – 1.90, a za one praktične igrače BETBUILDER ponuda za KEC Poljske i pogodak Levandovskog – 2.60!

A utakmica koja je sigurno najjači okršaj dana je Španjolske – Švedska. Igra se od 21h na „Estadio de la Cartuja“ u Sevilji, a Španjolci su zagarantirani favoriti. Ne samo u utakmici već su vjerovatno pored Francuske i Engleske, glavni favoriti za osvajanje titule na ovom prvenstvu.

Pratite utakmice Europskog prvenstva zajedno sa Meridianom, jer dobijate specijalne ponude i najveće kvote na planeti!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

*kvote su podložne promjenama

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!