Logo
Ispiši ovu stranicu

DAN ODLUKE! Meridian najveće kvote na planeti: B. Dortmund 1.70, Real Madrid 2.00, Atl. Madrid 2.00!

DAN ODLUKE! Meridian najveće kvote na planeti: B. Dortmund 1.70, Real Madrid 2.00, Atl. Madrid 2.00!

Bundesliga Njemačke i La Liga Španjolske danas igraju posljednje kolo. Uvijek najdominantniji Meridian i danas ima najveće kvote na planeti. Ali, danas tipujete BESPLATNO! Kako?

Napravi nalog na meridiabet.ba i dobijaš poklon za BESPLATNO KLAĐENJE, a svaka tvoja uplata je „bustovana“ sa minimalno 10% EXTRA BONUSA!

Bundesliga već ima svog prvaka. Da, naravno, to je Bayern Munchen koji danas igra protiv Augsburga. Ipak, tekma koja danas privlači pažnju kompletne Njemačke jeste: BOR.DORTMUND – BAYER LEVERKUSEN. Domaćin napada 3 boda za Ligu prvaka naredne sezone, a gost čuva poziciju za Ligu Europe. „Farmaceuti“ su dobili prethodne dvije tekme ( 2:1 i 4:3 ). Kakvu to danas gledamo golijadu? Čista osveta, „kec u glavu“ je tipovana sa: B. Dortmund – 1.70!

Mečevi koji danas idu idealno sa BetBuilder ponudom su:

  • Frankfurt – Freiburg
  • Union Berlin – RB Leipzig
  • Wolfsburg – Mainz

La Liga Španjolske danas dobija novog prvaka, ili ipak vjerujete da Real Madrid brani titulu? Barca je jedno vrijeme držala tempo, ali sad je ipak zaostala. Oba gradska suparnika, Real Madrid i Atl. Madrid danas igraju od 18h. Razlika je u 2 boda. Obje tekme su prave goleade u najavi, tako da se danas obavezno igra dupla opklada!

Uplati online, skini EXTRA BONUS i tipuj opušteno. Danas je dan za „keš“!

Najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 21 Svi 2021 22:28
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!