Logo
Ispiši ovu stranicu

Tko želi da igra najveće kvote na planeti? Meridian: LEVERKUSEN 2.00, JUVENTUS 2.30!

Tko želi da igra najveće kvote na planeti? Meridian: LEVERKUSEN 2.00, JUVENTUS 2.30!

Premier League, Seria A, La liga, Liga 1 i Bundesliga uvijek su važile za najbolje lige nogometne Europe.

Sad je kraj sezone, tako da nema još mnogo vremena da igrate najveće kvote na planeti. Ovaj vikend najveće kvote na planeti su u Meridianu, tipujete sa EXTRA BONUSIMA...

Samo u kladionica Meridian, ukoliko napravite nalog dobijate poklon od 10 KM za sportsko klađenje i 300 BESPLATNIH spinova za Meridian Kazino. A, da je Meridian kuća najvećih bonusa, dokaz je to, da Meridian nema manipulativnih troškova, Meridian daje extra bonus od 10-20% na sve uplate.

Koji su najprofitabilniji tipovi?

Premier League Engleske danas nam donosi 3 susreta. Burnley dočekuje Leeds, West Ham ide u goste Brightonu, ali tip dana je svakako „kec u glavu“: Southampton – Fulham. Gosti su ekipa koja praktično nema šanse, vraćaju se u Championship. Postavlja se samo pitanje: Koliko će komada danas zabiti C. Adams i D. Ings za kvotu 2.20?

Bundesliga u punom je „gasu“! Svi mečevi se igraju u standardnoj satnici, od 15.30h, a najinteresantiji mečevi dana su:

  • Monchengladbach – Stuttgart
  • Freiburg – Bayern
  • Schalke – E. Frankfurt

Ipak, meč koji se danas nikako ne propušta je: B. Leverkusen – Union Berlin. „Farmaceuti“ su na 6. poziciji na tabeli, te sigurno nemaju u planu da propuste narednu sezonu u europskim natjecanjima. Kući imaju vezane 3 pobjede, a protiv Union Berlina u zadnja tri susreta na domaćem terenu, uvijek su odnosili dominantnu pobjedu. „Kec u glavu“ za kvotu 2.00, idealno je riješenje!

Seria A, danas je u znaku dva derbija. Od 20.45h u Rimu: Roma – Lazio, a od 18.00h u Torinu: Juventus – Inter. Plavo-crni su već prvaci Italije, ali Juventusu „gori pod nogama“. Na 5. poziciji su sa bodom manje od Napolija, a „Stara Dama“ sigurno sebi neće dozvoliti da naredne sezone ne igraju Ligu prvaka. Ronaldo zabija na svakoj tekmi, tako da je za iskusnije, ovo odlična prilika da kombinuju pobjedu Juventusa sa golom CR7, jer Meridian BetBuilder pravi „ludnicu“ od kvote. Ipak, čist kec na Juve je svakako tipovan sa najvećom kvotom na planeti – Juventus: 2.30!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 14 Svi 2021 14:38
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!