Logo
Ispiši ovu stranicu

U Meridianu se danas kladi na najveće kvote na planeti za derbi: MAN. UTD – LIVERPOOL!

U Meridianu se danas kladi na najveće kvote na planeti za derbi: MAN. UTD – LIVERPOOL!

Da je Manchester United – Liverpool jedan od najvećih derbija Engleske, ali i svijeta, praktično zna svaki ljubitelj nogometa.

Najbolje tekme svijeta samo u Meridianu donose i najveće kvote na planeti, jer samo sa najozbiljnijim kvotama uzima se najozbiljniji keš!

Priliku da igrate pratično besplatno imate samo u Meridianu, jer za sve one koji još uvijek nemaju meridianbet nalog, sad je idealna prilika da ga naprave. Klikni OVDJE, jer dobijaš 10 KM za besplatno klađenje i 300 besplatnih spinova za Meridian Online Kazino.

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL

Situacija na tabeli Premier League napravila je pravu „ludnicu“ ove sezone! Manchester City  ove sezone jednostavno dominira. Furiozni niz pobjeda, osigurao im je titulu, ali i dokaz da je Premier League Engleske jedna od najjačih na svijetu, jer u finalu Lige prvaka suparnik im je londonski Chelsea. „ Crveni đavoli“ takođe imaju dobru sezonu. Ole Gunar Solskjer došao je na mjesto šefa stručnog stožera, kao neko prijelazno riješenje, ali dokazao je još jednom da srce i ljubav prema klubu, nekad je sve što je potrebno.  

Liverpool je na šestom mjestu tabele, sa 57 bodova, a neophodno moraju doći na 4. mjesto ukoliko žele sljedeće sezone da igraju u društvu europske elite. Bitna stvar za ekipu jeste da je Salah ponovo počeo da zabija. Dao je gol Newcastlu, dok je Mane u prošloj tekmi zabio ekipi Southamptona, tako da za ekipu iz Liverpoola nije sve izgubljeno. Ali, ukoliko žele do Lige prvaka naredne sezone, nema tu puno taktike. Mora se igrati svaka tekma isključivo na pobjedu. Jirgen Klopp danas mora samo pronaći način kako da uklopi svoju ekipu. Mane, D.Jota, M. Salah, Alcantara sigurno znaju da daju golove, ali danas posebno moraju. Pobjeda u derbiju šansa je da spase sezonu i da „utole glad“ navijača.  Za sve one kojima je omiljena pjesma „You will never walk alone“ i koji srcem navijaju za „Redse“, Meridian danas nudi najveću kvotu na planeti – Liverpool: 2.60!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!