Logo
Ispiši ovu stranicu

Meridian najveće kvotama na planeti: MAN. CITY 2.10, B. DORTMUND 2.30, BARCELONA 2.00!

Meridian najveće kvotama na planeti: MAN. CITY 2.10, B. DORTMUND 2.30, BARCELONA 2.00!

Tjedan nokaut faze Lige prvaka i Lige Europe je iza nas. Znamo ko su finalisti, ali sad je još oštrija borba.

Moraju se osigurati mjesta u Europi naredne godine, sačuvati se od ispadanja, ali i titule su u pitanju. Ako je ikad trenutak, sad je za tipovanje savršen! Zašto?

Zato što se sad sve riješava, za mnoge nema sutra, a kladionica Meridian nudi apsolutno najveće kvote na planeti i najjače bonuse. Samo za registraciju u startu dobijate poklon od 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE i dodatnih 300 spinova za Meridian Online Kazino...

Šta se to danas igrati na tiketu?

Odmah u samom startu vrhunska poslastica. La Liga derbi za titulu: Barcelona – Atl. Madrid. Osvajanje titule španjolskog prvenstva jedini je način Kataloncima da spase ovu sezone koliko mogu, ali ipak svi znamo koliko dobro Diego Simeone zna postaviti ekipu kad se igraju derbi tekme. Prethodnu tekmu Messi i ekipa pobjedili su Valenciu u gostima, ali kiks protiv Granade, na „Kamp Nou“ stadionu još im nije oprošten, tako da danas jedino riješenje je igrati na najboljeg nogometaša planete i najveću kvotu na planeti – BARCELONA: 2.00!

Premier League nam nudi jedan poseban specijal. Praktično finale prije finala: Manchester City – Chelsea. Obje ekipe su maksimalno nabrijane. „Građani“ da obore sve rekorde i da potvrde titulu, a „Plavci“ da osiguraju mjesto i naredne sezone u Ligi prvaka. West Ham im diše za vratom, tako da se danas napada od starta. Ipak, Pep Gvardiola je dokazao da je fenomen. City na svom terenu pobjeđuje sve redom, tako da najlogičnije tipovanje dana je igrati „u glavu“, Manchester City – KEC: 2.10! Takođe BetBuilder ponuda zahtjeva da se kombinuje najveća kvota na tekme:

Bundesliga nudi 5 vrhunskih tekmi danas. B. Dortmund – RB Leipzig, sigurno je tekma koja će danas bit u fokusu, specijalno zato što Meridian nudi najveću kvotu na planeti za „Milijunaše“ – 2.30! Žuto-crni danas jednostavno bez pogovora  moraju pobjediti, jer Liga prvaka jedini je imperativ naredne sezone. Kući su vezali 3 pobjede, tako da je realna opcija i kombinacija 1&3+. Bayern M. danas dočekuje B. Monchengladbach, za potvrdu titule, ali mečevi koji su danas fenomenalna prilika za tipovanje najvećih kvota na planeti su:

  • Hoffenheim – Schalke
  • Bremen - B. Leverkusen
  • Wolfsburg – Union Berlin

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 07 Svi 2021 17:30
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!