Logo
Ispiši ovu stranicu

Meridian nudi najveće kvote na planeti za polufinale Lige prvaka: CHELSEA – REAL MADRID!

Meridian nudi najveće kvote na planeti za polufinale Lige prvaka: CHELSEA – REAL MADRID!

Od 21h, na „Stamford Bridge“ stadionu, gledamo nokaut obračun polufinala Lige prvaka: Chelsea – Real Madrid.

Iako se tekma igra u Engleskoj, to nije mjesto najvećeg uzbuđenja. Najveće uzbuđenje je upravo kod navijača, a za najjače navijanje tipujte u Meridianu, na mjestu najvećih kvota na planeti!

Samo u Meridanu, ukoliko nemate još uvijek meridianbet nalog, na poklon dobijate 10 KM za BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU, sa dodatnih 300 SPINOVA BESPLATNO za Meridian Online Kazino.

Chelsea – Real Madrid

Prolaz u finale i osvajanje Lige prvaka, na početku sezone, bio je cilj za obje ekipe. Samo jedna ide u polufinale, samo jedna igra u Istambulu, a tamo ih čeka Manchester City. Nakon otkaza legendi Chelsea, na mjesto stručnog stožera „Plavaca“ došao je prepoznatljivo nogometnoime Thomas Tuchel. Na vrlo brz način, uspio je da reformira ekipu, te „izvuče sezonu“. Preko puta danas mu je ponovo veliki Zinedin Zidan. Osvajao je Ligu prvaka i kao igrač, ali i kao trener 3 godine za redom. Mnogi tvrde da to nije samo njegova zasluga, da je to sve zbog CR7, tako da znamo koji imperativ Zizu ima, da se još jednom dokaže. Ipak, prethodnu tekmu, Chelsea je dokazao da ima ozbiljne namjere, te da su Englezi ekipa na koju treba tipovati. Poveli su golom Pulišića na samom startu, golom u 14. minutu, a Karim Benzema je izjednačio u 29. minutu. „Plavci“ su bili bolji i agresivniji, što pokazuje i statistika meča. Real iako domaćin, bio je prinuđen da napravi čak 5 žutih kartona. Sigurno je veliki peh za Madrižane, izostanak kapetana S. Ramosa, tako da jedino logično je tipovati večeras na „englesko finale“. Domaćin je tipovan najvećom kvotom na planeti, zato večeras raspali „kec u glavu“ – CHELSEA: 2.40!

Poseban razlog za tipovanje večeras, pored tog što je u Meridianu najveća kvota na planeti, jeste specijalni bonus na uplate bankovnim karticama i e-bankingom od 20%!

Meridian – najveće kvote na planeti!

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!