Logo
Ispiši ovu stranicu

ZVEZDA – IGOKEA! Okršaj za Euroligu sa najvećim kvotama na planeti!

ZVEZDA – IGOKEA! Okršaj za Euroligu sa najvećim kvotama na planeti!

Samo u sportskoj kladionici Meridian imate priliku da ovo polufinale ( Plej-of) ABA lige igrate po najvećim kvotama na planeti ikad zabilježenim. Rekordne kvote smo zapalili sa dodatnim bonusima..

Registriraš se danas na meridianbet.ba i dobijaš POKLON  za BESPLATNO KLAĐENJE, sa dodatnih 300 SPINOVA za Meridian Online Kazino.

U Playoff kvalificirale su se ekipe Crvene Zvezde, Budućnosti, Mornara i Igokee. Stari sustav se primjenjuje, tako da igra prvi sa četvrtim, drugi sa trećim. Prvi meč se igra od 18.30h u Beogradu u „Aleksandar Nikolić“ Areni, sa početkom od 18.30h: CRVENA ZVEZDA – IGOKEA.

Ovo možda jedan neočekivan susret, jer niko se na početku sezone nije nadao da će ekipa iz Laktaša napraviti ovakav rezultat, ali velikim zaslugama trenera Dragana Bajića, koji je ove sezone proglašen za najboljeg trenera ABA lige, ekipa je došla u priliku da se bori za titulu. Ko zna, možda se ekipi otvori i Euroliga naredne sezone. Na suprotnoj strani stoji im jako dobro uigrana ekipa, sa dosta iskustva i mnogo skupljeg igračkog kadra. I sam trener Zvezde, Dejan Radonjić, na press konferencije ističe: ,,Playoff donosi posebnu situaciju, vrlo je specifičan sustav natjecanja, a mi dajemo izuzetno veliki respekt ekipi Igokee. Imamo apsolutnu koncentraciju na taj prvi meč. Igokeea je imala sjajnu sezonu i u ABA ligi i u Europi. Imali su konstantno razdoblje. Čestitam treneru Bajiću na nagradi za najboljeg trenera. Vodio je sjajno ekipu cele sezone. Tim Igokee igra dobro, karakterno. Svjesni smo da moramo da igramo dobro ako želimo da računamo  na dobar ishod na kraju prve utakmice“.

Ništa manje od osvajanja titule neće zadovoljiti Beograđane, ali zato najveću kvotu za ovaj meč, možeš da uhvatiš OVDJE!

U drugom meču, od 21h u Podgorici pratimo meč Budućnost – Mornar, koji takođe je zadovoljstvo samo po sebi.

Ono što je svakako sigurno, jeste da ovo polufinale igramo i mi gledaoci, te pratimo mečeve po najvećim kvotama na planeti IKADA.

Rekordne kvote sad su i bustovane sa 20% za sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom.

Meridian – najveće kvote na planeti!

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!