Logo
Ispiši ovu stranicu

Meridian: Vaš ulog plaćamo najvećom kvotom na planeti za meč: MAN. UNITED – LIVERPOOL!

Meridian: Vaš ulog plaćamo najvećom kvotom na planeti za meč: MAN. UNITED – LIVERPOOL!

Kladionica Meridian nudi specijalnu priliku, da ovaj meč prognozirate po apsolutno najvećim kvotama na planeti. Rekordne kvote zaslužuju i rekordne bonuse, zar ne?

Zato, ove nedjelje ukoliko se registriraš na meridianbet.ba, dobijaš specijalni poklon za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i dodatno još 300 BESPLATNIH SPINOVA za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu.

Manchester United – Liverpool

Nema uopće previše potrebe objašnjavati da je ovo jedan od najvećih derbija Engleske, Europe, ali i svijeta. Od 17.30h gotovo sve oči svijeta, biće na „Old Traford“ stadionu, jer „Crveni đavoli“ dočekuju popularne „Redse“ iz Liverpula. Prethodna tekma iz siječnja ove godine, bila je prava „ludnica“. Završena je rezultatom 3:2 za ekipu „Ubice dječijeg lica“, slavnog Ole Gunar Solskjera. Iako je M. Salah zabio za vodstvo Liverpoola, a nakon tog opet u 58. minutu, to je bilo nedovoljno, jer Fernandes je na rezultatu od 2:2, presudio u 78. minutu, za slavlje „Đavola“. Trener Uniteda je možda došao kao prelazno rješenje, ali je dokazao da srce i te kako znači, tako da je uspio da se suprostavi i velikom Jirgen Kloppu. Domaćin je trenutno na drugom mjestu tabele, dok se gosti muški bore da dođu na 4. mjesto tabele, te da osiguraju mjesto u Euro eliti naredne sezone.

Napad za Liverpool je jedino riješenje. Mora se povratiti slava, moraju se upisati bodovi. Tu mnogo filozofije nema, starta se „kost u kost“!. Zato iskoristi priliku za tipovanje po najvećim kvotama na planeti!

Koliko „komada“ mogu Salah, Mane i ekipa zabiti za kvotu 2.70?

Pored derbija, sjajna prilika koja se mora iskoristi za BetBuilder ponudu, su tekme koje prave razliku od malog dobitka, do brutalnog keša:

I, upamtite, samo u Meridianu, nema manipulativnih troškova. Samo Meridian ima najveće bonuse na planeti, zato ovaj vikend sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom nabildavamo sa dodatnih 20% EXTRA BONUSA!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 01 Svi 2021 16:01
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!