Logo
Ispiši ovu stranicu

VIKEND ZA PAMĆENJE – MERIDIAN najveće kvote na planeti: B. Dortmund 2.40, Valencia 2.30, Chelsea 2.00!

VIKEND ZA PAMĆENJE – MERIDIAN najveće kvote na planeti: B. Dortmund 2.40, Valencia 2.30, Chelsea 2.00!

Nema još mnogo vremena do kraja prvenstva u Europi. Zadnji su trzaji u borbi za titulu, ali i za mjesta koja naredne sezone vode u europska natjecanja.

Sigurno nešto što se ne propušta, ali pravo uzbuđenje napravila je kladionica Meridian, jer „bombardira“ ovaj vikend najvećim kvotama na planeti.

Razlog više za igru, jesu najveći bonusi na planeti, kakve daje samo kladionica Meridian. Ovaj vikend sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom su „nabildane“ sa 20% bonusa, a svi oni koji još uvijek nemaju meridianbet nalog, sad je vrijeme da to urade, jer čeka ih poklon za BESPLATNO KLAĐENJE!

Njemačka Bundesliga, danas nam nudi pet mečeva, tj. pet okršaja. Hoffenheim ide u Freiburg, Bayern M. u goste Mainz-u, dok Union Berlin dočekuje W. Bremen. Dva najjača okršaja, prava derbija su utakmice B. Leverkusen – E. Frankfurt i Wolfsburg – Bor. Dortmund! Ekipa iz Frankfurta brani svoju 4. poziciju i prolaz u Ligu prvaka, ali nije ovo jednostavan zadatak protiv „Farmaceuta“, pa je i kvota REKORDNA – 3.00! „Milijunaši“ danas jednostavno moraju u gostima pobjediti Wolfsburg, nema tu mjesta više za taktiku. Jedina taktika im je napad od starta, jer kasne 4 boda za mjestima koja vode u najelitnije timove Europe. Razlog više za igru je „bomba“ u Meridianu – Bor. Dortmund: 2.40!

Meč koji se danas jednostavno obavezno mora gledati i tipovati je West Ham – Chelsea. Obje ekipe imaju 55 bodova, tako da je ovo okršaj „kost u kost“ za mjesto koje vodi u elitu Europe. „Plavci“ nemaju problema sa igrom u gostima, dobijaju sve redom, uz samo jedan „kiks“, neriješen rezultat sa Leeds-om. Ekipa je spremna, a sa novim trenerom T. Tuchel-om, ginu na terenu, tako da sve osim DVICA CHELSEA – 2.00, nerealno je očekivati!

Španjolska nam danas nudi 4 tekme. Elche dočekuje Levante, Valladolid kući sa Cadiz-om, Real Madrid na „Bernabeu“ sa Betisom, ali najsigurniji KEC  danas je Valencia – Alaves. Ekipa koja kući dobija sve redom, danas je tipovana sa KVOTOM – 2.30!

Tekme koje su danas kao stvorene za najbolje kombiniranje na planeti sa Meridian – BetBuilderom su:

Pitanje je samo, da li danas igraš na kombinaciju najvećih kvota ili tipuješ IGRU UŽIVO u kontranapadu?

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 23 Travanj 2021 20:01
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!