Logo
Ispiši ovu stranicu

Meridian plaća POBJEDU BiH i GOL DŽEKE – 14.50! ZAGARANTIRAN POKLON 3OKM!

Meridian plaća POBJEDU BiH i GOL DŽEKE – 14.50! ZAGARANTIRAN POKLON 3OKM!

Stadion „Grbavica“ u Sarajavu, od 20.45h, mjesto je gdje će sve oči ove države biti usmjerene večeras.

Zmajevi dočekuju francuske „Pijetlove“, u mega okršaju grupe D. Meridian je apsolutni rekorder, jer večeras Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu naše selekcije, ali i zagarantiran poklon.

Sve što treba uraditi, jeste par klikova za registraciju na meridianbet.ba i 30 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU, praktično je u vašoj ruci. Specijalna zabava zagarantirana je i na poluvremenu, jer Meridian poklanja 300 SPINOVA, da i poluvrijeme bude najuzbudljivije ikada.

Naša repka do sad je odigrala samo jednu tekmu u sklopu kvalifikacija za Qatar 2022. U gostima protiv Finske, rezultat je bio 2:2. Naši su pokazali dominantniju igru, što dokazuju šutevi i posjed lopte, ali i zalaganje naše reprezentacije. Pjanić je postigao gol u 55. minutu nakon odbijenog penala, ali Teemu Pukki ubrzo u 58. minutu izjednačava rezultat, a zatim u 77. dovodi Fince do vodstva. Ipak, na asistenciju Edina Džeke, Miroslav Stevanović prima loptu u šesnaestercu, puca po golu, lopta pogađa igrača i mijenja smjer, tako da je vratar Jesse Joronen prevaren. Finci su ipak istrpili pritisak, sa dva nezgodna starta zašto su dobili žute kartone, tako da je tekma završila neriješenim rezultatom. Franzuci su do sad odigrali dvije tekme, ali ne može se reći da su blistali. Pobjedu su ostvarili u gostima, protiv ne tako posebno jakog protivnika, ekipe Kazahstana i to rezultatom od samo 2:0. Na domaćem terenu, remizirali su sa Ukrajinom, te tako dokazali da naši Zmajevi i te kako imaju šta da traže u ovom meču. Start na pobjedu sigurno će biti od prve minute. Ono u šta sigurno možemo da se pouzdamo jeste da će „Zmajevi“ ostaviti srce na terenu.

Džeko, Pjaniću „poderite mreže“, jer Meridian večeras daje najveću kvotu na planeti!

Ikoristite specijalnu priliku sa Meridian – Bet Builderom i „nabildajte“ najveću kvotu na planeti, jer Meridian POBJEDU BOSNE I HERCEGOVINE I GOL EDINA DŽEKE PLAĆA SA 14.50!

Sve ovo, imate priliku da igrate samo u Meridianu!

Pored tekme naše repke, ovi mečevi imaju najveću kvotu na planeti koju ni jedan pravi tipster neće propustiti:

A, ukoliko tipujete večeras, upamtite da samo Meridian, večeras „bustuje“ sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom sa 20% BONUSA!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 31 Ožujak 2021 14:16
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!